17.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăStirea zileiScuzele lui Gigi Becali nu au convins. Latifundiarul schimba avocatii de dupa...

Scuzele lui Gigi Becali nu au convins. Latifundiarul schimba avocatii de dupa gratii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsa, miercuri, de Tribunalul Bucuresti, insa finantatorul Stelei poate ataca decizia la Curtea de Apel Bucuresti. Tot miercuri s-a decis ca pe data de 27 iunie sa se ia si o hotarare privind contopirea pedepsei din dosarul terenurilor MapN cu cea din Dosarul Valiza.

Cererea finantatorului Stelei de intrerupere a pedepsei a fost judecata luni, cand instanta a stabilit ca se va pronunta asupra acesteia miercuri.

Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 iulie si ca doreste foarte mult sa participe la majoratul acesteia.

Un alt motiv pentru care Becali i-a cerut judecatorului sa il lase liber trei luni este pentru a-si face ordine in afacerile pe care le are, respectiv la societatile Arcom Bucuresti, Avicola Iasi si Uzina Mecanica Dragasani, precum si la FC Steaua, dar si sa-si gestioneze imprumuturile personale facute rudelor si apropiatilor. El a precizat ca are probleme la societatile Avicola Iasi si UM Dragasani.

Gigi Becali a aratat ca, in opinia sa, poate fi lasat trei luni in libertate, pentru ca o astfel de situatie nu ar ar ofensa opinia publica si nici nu ar crea o stare de pericol social, precizand ca a facut donatii si acte de caritate de-a lungul anilor.

Avocatii lui Gigi Becali au depus la instanta mai multe inscrisuri referitoare la situatia firmelor omului de afaceri, precum si la situatia familiala a acestuia.

Procurorul prezent la sedinta de luni a spus ca nu este impotriva documentelor depuse, dar a cerut ca avocatii lui Gigi Becali sa precizeze temeiul in baza caruia este facuta actiunea de intrerupere a executarii pedepsei. Acesta a solicitat ca avocatii sa mentioneze daca sunt mentinute ca motive si problemele familiale ale lui Becali, caz in care se impune efectuarea unei anchete sociale.

Avocatii au depus in 7 iunie, la Tribunalul Bucuresti, cererea de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare primite de Gigi Becali.

 

Ultimele stiri