Acasă ACTUALITATE Se ascut cutitele: ”După ce PSD ia funcția de premier, va porni...

Se ascut cutitele: ”După ce PSD ia funcția de premier, va porni lupta anticorupție. Procurorii au primit mesaj să execute”

Fostul premier Victor Ponta a declarat joi seară, la România TV, că cererea procurorilor PICCJ de a-l achita pe ‘Portocală’ – fostul procuror DNA Ploiești, Mircea Negulescu, acuzat de mai multe fapte de cercetare abuzivă, constrângerea martorilor și abuz – reprezintă un „mesaj politic foarte serios” pentru procurorii „care urmează să execute” că nu vor păți nimic și că în opinia sa după preluarea de către PSD a funcție de premier o să pornească și lupta anticorupție.

„Eu acum mă aștept ca dl Portocală să meargă la Parchetul European, unde se afla dl Uncheșelu și să primească 7-8 mii de euro pe lună și să ancheteze corupția care există în Europa doar prin țările din est, România, Bulgaria, Ungaria. Doar nu va închipuiți că e corupție în Germania sau Franța. Doamne ferește! Eu cred că era de așteptat acest lucru, dl Portocală și dl Onea și gașca de la Ploiești nu au fost chiar tâmpiți, ei au executat pe cine trebuia, nu au executat la întâmplare. Li s-a spus probabil ‘Stați linistiți, vă scoatem’. E și mesaj pentru alții care urmeaza să execute: ‘Dați-i bătaie că nu o să pățiți nimic’. Părerea mea este că după ce PSD va prelua funcția de premier, atunci va porni și lupta anticorupție și procurorii care vor face ce a făcut Portocală trebuie să fie siguri că nu o pățesc. E un mesaj politic foarte serios”, a declarat Victor Ponta.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVeste buna: Cel mai mare furnizor de gaze naturale al Europei promite reducerea prețurilor
Articolul următorPapa Francisc cere mai multe arme pentru Ucraina: ”Este acceptabilă din punct de vedere moral”