Acasă Stirea zilei Se pregateste „King’s Speech 2”

Se pregateste „King’s Speech 2”

39

Colin Firth si-a dat acceptul pentru participarea la realizarea continuarii dramei „The King’s Speech”. Potrivit publicatiei britanice The Sun, Firth a semnat deja contractul care ii asigura rolul principal in „The King’s Speech 2”.

De data aceasta, actiunea se va desfasura in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Spre deosebire de prima parte, in care accentul s-a pus pe problemele de vorbire cu care se confrunta regele George al VI-lea, in noul „King’s Speech” vom afla mai multe despre diferentele de mentalitate dintre familia regala si cea a logopedului Lionel Logue.

„Filmul se afla inca in stadiul de proiect, dar echipa abia asteapta sa inceapa filmarile”, a declarat o sursa apropiata producatorilor filmului.

Din distributia lui „The King’s Speech 2” nu vor lipsi Helena Bonham Carter si Geoffrey Rush. Pelicula va fi regizata de Tom Hooper.

„The King’s Speech” a castigat la gala Oscar din 2011 nu mai putin de patru premii: „Best Picture”, „Best Actor”, „Best Original Screenplay”, „Best Director”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos