Acasă Retail Se ridica un nou mall in Bucuresti. Austriecii de la Real 4...

Se ridica un nou mall in Bucuresti. Austriecii de la Real 4 You Group au obtinut aprobarile sa construiasca pe platforma Electroaparataj

42

Locuitorii din Capitala se vor bucura de un nou mall. Austriecii de la Real 4 You Group au obtinut aprobarile sa construiasca pe platforma Electroaparataj, iar proiectul Mega Mall incepe in 2013.

Dezvoltatorii anunta ca va fi unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 70.000 mp.Mega Mall va fi prima schema de retail modern dedicata locuitorilor din estul Bucurestiului care va atrage, probabil, peste 900.000 vizitatori si cumparatori.

Companiile de consultanta Colliers International si DTZ Echinox sunt agentii co-exclusivi ai proiectului. Operatorul de hypermarketuri Carrefour si cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum si operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau ancore internationale precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au inchiriat deja spatii in Mega Mall. Real 4 You Group va dezvolta Mega Mall in Bucuresti, precum si cateva centre comerciale in Romania, in orase precum Satu Mare, Focsani si Targu Mures, denumite tot Mega Mall. Centrele vor avea intre 18.000 mp si 22.000 mp si vor fi ancorate de un supermarket sau de un hypermarket.

Activitatea principala a grupului Real 4 You Group consta in proiectarea si dezvoltarea de proprietati de retail. Proiectele Real 4 You au fost dezvoltate cu precadere in Ungaria, Cehia si Slovacia. Real 4 You a dezvoltat proiecte si in Romania si Bulgaria. Compania a fost activa in perioada crizei, lansand mai multe proiecte noi. in Romania, Real 4 You a construit 21 magazine MiniMax si trei parcuri de retail de tip Family Centers. Mega Mall Sofia se afla acum in plin proces de constructie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos