10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiSe schimba dinamica razboiului din Fasia Gaza! Iranul si SUA se tatoneaza!

Se schimba dinamica razboiului din Fasia Gaza! Iranul si SUA se tatoneaza!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Lucrurile se precipita in Orientul Mijlociu dupa ce Iranul se implica activ in sustinerea gruparilor teroriste Hamas si Hezbollah, iar americanii sustin ca vor face orice pentru a-si proteja interesele in regiune!

Iranul continua sa sprijine Hamas si Hezbollah si sa faciliteze atacurile, a declarat purtatorul de cuvant al Consiliului National de Securitate al SUA, John Kirby.
Acesta a spus ca Iranul le furnizeaza munitii, finantare si, in unele cazuri, instruire, incercand in acelasi timp sa mentina „un anumit nivel de negare”. SUA nu vor permite acest lucru, iar capacitatile sale militare din regiune devin „mai mari si mai bune in fiecare zi”, a spus el, conform Sky News. „Nu vom permite ca vreo amenintare la adresa intereselor noastre in regiune sa ramana fara raspuns”, a adaugat acesta. „Am demonstrat saptamana trecuta ca avem si vom folosi capacitatile militare pe care le avem la dispozitie pentru a proteja si apara aceste interese, iar aceste capacitati devin din ce in ce mai mari si mai bune in fiecare zi.”

Ultimele stiri