24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiSectoarele Bucurestiului: Unele primarii dau bani pentru biserici, altele pentru spitale

Sectoarele Bucurestiului: Unele primarii dau bani pentru biserici, altele pentru spitale

in:

Stiri pe acelasi subiect

In vreme ce unele primarii de sectoare dau bani pentru biserici, Consiliul Local al Sectorului 2 a votat în ședința din 29 aprilie un proiect care prevede acordarea unui ajutor financiar Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, în valoare de 50.000 de lei, pentru achiziționare container exterior modular, destinat triajului și izolării pacienților potențial infectați cu COVID-19.

Proiectul a fost inițiat de viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu în urma adresei primite din partea Institutului.

„Vreau să mulțumesc consilierilor locali care au înțeles importanța acestui demers și au votat proiectul meu. Suma acordată va fi alocată din bugetul destinat pentru organizarea evenimentului Duminica Ortodoxiei 2020, care după cum știți nu a mai avut loc. În sectorul 2 am luat o serie de măsuri pentru limitarea efectelor negative ale coronavirusului încă de la începutul lunii martie și mă bucur să văd că acestea au avut succes, cu atât mai mult cu cât în sectorul nostru avem și spitalele dedicate COVID-19”, a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu la sfârșitul ședinței de consiliu.

Ultimele stiri