Acasă ACTUALITATE Șeful DNA anunță că mulți politicieni nu vor face Crăciunul acasă: ”Sute...

Șeful DNA anunță că mulți politicieni nu vor face Crăciunul acasă: ”Sute de mii de euro mită”

1348

Ancheta de corupție în cazul Unifarm este aproape de finalizare, iar săptămâna aceasta va fi finalizat dosarul și vor fi trimiși în judecată mai mulți inculpați, a anunțat joi la Europa FM procurorul-șef al DNA. Crin Bologa.

În acest dosar a fost audiat luna trecută și secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu. Deocamdată, nu este cunoscută calitatea lui în anchetă.

„Avem dosare cu demnitari, în lucru, cu sute de mii de euro mită. Chiar săptămâna aceasta vom finaliza unele dintre dosarele referitoare la Unifarm. Vor fi trimiși în judecată câțiva inculpați, chiar în această săptămână. De asemenea, investigăm dosarele cu subvențiile acordate de stat partidelor politice. Și acolo suntem în linie dreaptă. Până la sfârșitul anului, cetățenii vor avea surprize plăcute în ceea ce privește lupta anticorupție”, a mai spus Crin Bologa la Europa FM.

DNA îl acuză pe directorul general al Unifarm, Eugen Adrian Ionel, de luare de mită şi abuz în serviciu. Potrivit procurorilor, el ar fi cerut 760.000 de euro de la un intermediar care reprezenta o firmă, pentru a-i atribui un contract de achiziţie de echipamente de protecţie împotriva coronavirusului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIntr-acolo ne indreptam si noi: Madridul, cu 3,3 milioane de locuitori, a intrat in carantina!
Articolul următorDr. Rafila, anunt sumbru: ”O să avem COVID în România mulți ani”