23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiSemnale de alarma in Sectorul 6! Posibile fraude la vot!

Semnale de alarma in Sectorul 6! Posibile fraude la vot!

in:

Stiri pe acelasi subiect

La mai putin de 4 ore de la deschiderea urnelor de vot, delegatii dintr-o sectie de votare au semnalat nereguli grave in Sectorul 6.

La Scoala 162, acolo unde voteaza atat cetateni din sectorul 6, cat si din sectorul 1, a fost prinsa o persoana care a incercat sa plece cu buletinele de vot. Acum se afla in cercetari pentru intocmirea dosarului penal.

La Scoala 164, din sectorul 6, de pe str. Pravat nr.22, un delegat PMP a inmanat doua buletine de acelasi fel pentru primarul general si alte doua buletine de vot pentru consiliul general. Si in acest caz a inceput cercetarea pentru frauda electorala, scrie caplimpede.ro.

Stefan Florescu, candidat independent la primaria Sectorului 6 indeamna toti cetatenii sa voteze corect. Florescu si-a exercitat dreptul la vot inca de la prima ora dupa deschiderea urnelor.

Insotit de familia sa, acesta a declarat ca voteaza pentru a reda primaria cetatenilor, pentru depolitizarea administratiei publice, un act administrativ eficient si transparent, in interesul oamenilor din Sectorul 6.

Ultimele stiri