Acasă ACTUALITATE Serviciile secrete americane vorbesc despre asasinarea lui Putin: Acesta ar fi sfârșitul...

Serviciile secrete americane vorbesc despre asasinarea lui Putin: Acesta ar fi sfârșitul războiului

Vladimir Putin se află acum într-o situație fără ieșire după ce a invadat Ucraina – fie războiul va intra în impas, fie se va încheia prin înlăturarea președintelui rus, este de părere James Olson, fost şef al contraspionajului din CIA.

Acesta a mai spus că, dacă Putin va rămâne la putere, el nu va renunța niciodată la război. Prin urmare înlăturarea sa este singura modalitate de a pune capăt agresiunii ruse din Ucraina, a continuat Olson, care a activat timp de 30 de ani în cadrul CIA, potrivit The Sun.

Situația actuală nu arată bine pentru Putin, cu oligarhii, armata și chiar apropiații săi gata să se întoarcă împotriva sa.

Rusia a pierdut peste 170.000 de soldați de la începutul războiului, potrivit Ucrainei. Vlad nu a obținut victoria rapidă la care se aștepta, iar Rusia este acum blocată într-un război lung și brutal.

Fostul șef din CIA a explicat că Putin a „calculat greșit” – supraestimând puterea armatei li eficiența liderilor militari.

„Nu merge deloc bine. Cred că Putin se află într-o situație fără ieșire acum”, a declarat Olson pentru The Sun.

„Dacă Putin rămâne la putere, va fi un război lung pentru că nu va renunța – dar nu cred că Putin va rămâne la putere. Cred că va fi îndepărtat. Cred că există un puternic curent de opoziție față de Putin în armată, în serviciile de informații, în rândul oligarhilor”, a mai spus el.

„Cred că Putin va fi eliminat. Nu aș exclude asasinarea. Cred că este de fapt probabil ca unii ruși patrioti să decidă că trebuie să-l elimine pe Putin. Și acesta ar fi sfârșitul războiului. Pentru că poporul rus suferă și pierde oameni”, a mai spus fostul șef din CIA.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPremierul Ciuca scoate armele in fata lui Putin: Rusia nu trebuie să câştige!
Articolul următorPatronul sucurilor Frutti Fresh: „Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?”