Acasă ACTUALITATE Sfarsitul e aproape: Sodoma si Gomora se repeta! SUA legalizeaza in toate...

Sfarsitul e aproape: Sodoma si Gomora se repeta! SUA legalizeaza in toate cele 50 de state casatoriile intre persoane de acelasi sex!

35
Acum este legal pentru orice cuplu gay din SUA sa se casatoreasca, fara nicio problema.

Curtea Supremă a SUA a legalizat vineri căsătoriile între persoane de acelaşi sex pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii, relatează AFP.

Într-o decizie istorică, cea mai înaltă instanţă din ţară a decis că în Constituţie este prevăzut dreptul pentru cuplurile de acelaşi sex de a se căsători, oferind astfel o victorie istorică pentru asociaţiile americane care militează pentru drepturile homosexualilor, notează Reuters.

Judecătorii Curţii Supreme au decis, cu 5 voturi pentru şi 4 împotrivă, că garanţiile oferite de Constituţie privind un proces şi o protecţie echitabile în baza legii înseamnă că statele nu pot interzice căsătoriile de acelaşi sex. În baza acestei hotărâri, căsătoria între homosexuali va deveni legală în toate cele 50 de state americane.


Citeste si:

Papa Francisc a recunoscut existenta unui grup de “lobby gay” la Vatican!

Lovitura DURA pentru Biserica Ortodoxa Romana! Patriarhul Daniel n-a sa INGHITA asta!


Preşedintele Barack Obama a declarat vineri că decizia Curţii Supreme reprezintă ‘un mare pas înainte’ spre egalitate.

‘Astăzi a fost făcut un mare pas în drumul nostru spre egalitate. Cuplurile de homosexuali şi de lesbiene au acum dreptul de a se căsători, la fel ca oricine altcineva’, a scris Obama pe Twitter.

Sursa: AGERPRES

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos