Acasă ACTUALITATE Robin Williams A FOST UCIS! I s-a inscenat SINUCIDEREA!

Robin Williams A FOST UCIS! I s-a inscenat SINUCIDEREA!

31

La mai bine de un an de la moartea celebrului actor adevarul iese la iveala. Un detectiv particular susţine că are dovezi certe că actorul Robin Williams a fost omorât la 11 august 2014, în propria locuinţă. Nu s-a sinucis, cum au stabilit oficial anchetatorii.

Actorul Robin Williams a fost găsit spânzurat de un dulap în casa lui de 7 milioane de dolari din Tiburon, California, unde locuia cu Susan Schneider (48 de ani), pe care a luat-o de soţie în 2011.
Starul avea numai 63 de ani şi nu a lăsat nici un bilet de adio! De aici a pornit detectivul particular, care a ajuns la concluzia că actorul ar fi fost victima unei crime, potrivit ”National Enquirer”. Acesta a ales să-şi păstreze anonimatul, fiindcă susţine că a obţinut date din dosarul secret al poliţiei. Anchetatorii ar fi ştiut că varianta sinuciderii nu se susţine, dar le-ar fi fost lene să facă mai departe săpături.


Citeste si:

A murit! A jucat IN SUTE DE FILME si era O LEGENDA la Hollywood!

S-a SINUCIS! Era o vedeta in plina ascensiune la Hollywood!

Top ZECE celebritati de la Hollywood care au avut probleme cu legea, drogurile sau alcoolul


În realitate, actorul ar fi fost pândit de un hoţ, care l-a lovit apoi l-a strâns de gât. În final, ar fi înscenat sinuciderea şi ar fi furat din casă. Soţia starului, Susan Schneider (48 de ani), s-a plâns într-adevăr că i-au dispărut lucruri. Numai că ea i-a acuzat de furt pe cei trei copii ai lui Robin Williams, Zak (31 de ani), rezultat din prima căsnicie cu Valerie Velardi, şi Zelda (25 de ani) şi Cody (23 de ani), din a doua căsătorie, cu Marsha Garces.

Aceştia s-au jurat că nu au pus mâna pe nimic din casa tatălui. Poliţia nu a făcut investigaţii. A lăsat totul în coadă de peşte. Oficial, s-a stabilit că actorul şi-a pus capăt zilelor, fiindcă suferea de demenţă senilă, depresie şi un început de Parkinson.

Sursa: click.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos