Acasă ACTUALITATE Cum a luat Elena Udrea un credit de 3 milioane de euro,...

Cum a luat Elena Udrea un credit de 3 milioane de euro, fara rate si FARA DOBANDA! BNR: Situatia este PENALA!

26

Daca v-ati lovit vreodata de refuzul bancilor cand a trebuit sa luati un credit aflati ca doar cei putini alesi au conditii preferentiale.

Elena Udrea a accesat in 2007 in credit de peste 3 milioane de euro pentru a demara un proiect imobiliar. Creditul Elenei Udrea este de notorietate, la fel si faptul ca returnarea acestuia ii dadea insomnii. Mai putin cunoscut este faptul ca Udrea nu a platit de fapt nicio rata si nicio dobanda la acel credit.

Potrivit contractului dintre Udrea si BRD, creditul de peste 3 milioane de euro nu a fost unul ipotecar, ci unul de nevoi personale, iar banca i l-a acordat „pe o perioada de 36 de luni care include o perioada de 35 de luni de gratie”. Cu alte cuvinte Udrea a obtinut 3 milioane de euro, pe o durata de 3 ani in care nu trebuia sa faca plati catre banca decat in ultimul an.

In plus, un act adiţional semnat în 2 februarie 2009 arată că, printr-un acord cadru de descoperire de cont, în valoare de 17 mii de euro, pentru 30 de zile, imprumutaţii Elena Udrea şi Dorin Cocoş (în calitate de garant) au primit de la BRD o suplimentare în valoare 17 mii de euro. Drept urmare, creditul „se repune pentru o perioadă de 22 de luni, ce include o perioadă de graţie la rată şi la plata dobânzii şi a comisionului lunar de gestiune de 21 de luni”, informeaza Antena 3 in cadrul emisiunii Exces de Putere.


 

CITESTE SI:

VIDEO – Elena Udrea IN TANDRETURI cu un barbat, la restaurant! Cine este noul iubit?

Cand nu mai are nimic de pierdut, Elena Udrea da cartile pe fata: Toate partidele sunt finantate din bani NEGRI!


 

Purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu a explicat pentru Antena 3 ca în cazul creditului acordat Elenei Udrea, este vorba despre o situaţie penală, nu de un credit de risc.

„Nu suntem în spatele niciunui funcţionar bancar”, a spus Dan Suciu, arătând că există norme care, în baza unor proceduri interne, orice bancă poate să acorde credite din derogare.

„Nu vă supăraţi, dar la Banca Naţională nu avem procurori”, a mai spus purtătorul de cuvânt al BRD.

In final Elena Udrea a scapat de acest credit, el fiind preluat de Alexandru Faur. Acesta a preluat si terenul pe care Udrea il achizitionase din creditul BRD.

Sursa: Antena 3

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos