Acasă ACTUALITATE Cand nu mai are nimic de pierdut, Elena Udrea da cartile pe...

Cand nu mai are nimic de pierdut, Elena Udrea da cartile pe fata: Toate partidele sunt finantate din bani NEGRI!

Stiind ca risca ani grei de inchisoare, Elena Udrea nu mai are nimic de ascuns si spune lucrurilor pe nume.

„Când am spus că toate partidele se finanţează din bani negri, toată lumea m-a acuzat pe mine. Dacă nu suntem pregătiţi să acceptăm nişte realităţi şi de a nu le ascunde sub preş, ne mirăm de fiecare dată când se întâmplă un astfel de lucru. Nu mă mira. Este o realitate pe care, dacă actual clasa politică nu o recunoaşte şi cu ipocrizie încearcă să arate tot timpul că se întâmplă în altă ogradă, nu în ograda lor, nu vom ajunge la nicio soluţie şi nu se va întâmpla nimic bun. Dacă nu vom trece la finanţarea transparentă a partidelor politice, ne vom mira de fiecare dată când aflăm că încă un partid uite ce se întâmplă”, a spus Udrea.

Fostul ministru al Turismului crede însă că motivul pentru se ajunge la astfel de situaţii este costul ridicat al campaniilor electorale.

„Dacă nu ar mai costa atât de mult campaniile electorale, dacă în campanii nu s-ar mai da pungi cu mâncare, daca nu s-ar mai da geci, dacă nu s-ar mai da atât de multe cadouri alegătorilor, dacă alegătorii ar refuza să primească toate aceste cadouri în campanii, atunci nu ar mai fi nevoie de atâţia bani cât se cheltuie acum”, a mai spus Udrea.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedent”Va lua tara foc de la Prislop!” – de ce a spus parintele Arsenie Boca asta?!
Articolul următorLa toamna, Gerard Butler JOACA la o nunta CELEBRA in Romania!