Acasă ACTUALITATE S-a deschis prima clinica pentru barbatii AGRESATI SEXUAL!

S-a deschis prima clinica pentru barbatii AGRESATI SEXUAL!

Daca aveati impresia ca barbatii nu pot fi agresati sexual, sau chiar violati, mai ganditi-va. Un spital din Stockholm va deschide prima clinică de urgenţă din Suedia pentru victimele de sex masculin ale violurilor, relatează TheLocal.se.

Spitalul General Sud are deja un centru care oferă asistenţă de urgenţă femeilor care au fost violate sau agresate sexuale. Miercuri însă, spitalul a anunţat că va primi bărbaţi şi băieţi începând din octombrie.

Aproximativ 370 de cazuri de agresiuni sexuale cărora le-au căzut victime bărbaţii sau băieţii au fost raportate în Suedia anul trecut, afirmă presa suedeză. „Percepţia generală este că bărbaţii nu pot fi violaţi”, a declarat doctorul Lotti Helstrom pentru Radio Suedia.

Ea a afirmat că subiectul violului în cazul bărbaţilor este unul „tabu” dar este o situaţie mult mai comună decât realizează oamenii.


Citeste si:

Sexul in cuplu: 10 tipuri de barbati pe care femeile INTOTDEAUNA ii resping!

Stiati ca si barbatii pot face cancer de san?


Doctorul Helstrom a declarat că este important ca bărbaţii să aibă acces egal la asistenţă.

Spitalul are deja un serviciu care funcţionează 24 de ore pentru victimele de sex feminin ale violurilor, cărora le oferă acces la medici, asistente, psihologi şi asistenţi sociali.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDe ce avem in Romania haine mai scumpe decat in Spania sau Germania?
Articolul următorSimplu si practic: cum sa scapi de parul de pisica de pe covor!