Acasă ACTUALITATE Si-a gasit fiica dormind goala langa un barbat strain! Ce a facut...

Si-a gasit fiica dormind goala langa un barbat strain! Ce a facut pe urma acest TATA este incredibil!

52

Povestea unui tata care si-a gasit fiica dormind goala, in casa, langa un strain face furori pe internet, fiind publicata prima oara pe site-ul Reddit.

„Într-o dimineață am coborât scările și am văzut asta: fiica mea de 17 ani, dormind alături de un tânăr pe canapea, după ceea ce părea a fi o noapte grea. Am pregătit micul dejun în liniște și am mers sus pentru a-mi anunța familia”, povestește bărbatul.

„Masa noastră se află în cealaltă parte a camerei, nu departe de canapea. Ne-am așezat toți și am strigat: tinere! Niciodată nu am vzut pe cineva ridicându-se așa de repede la verticală. Am tras scaunul de lângă mine și i-am spus: stai jos. Prietene, o să-ți adresez o întrebare, iar răspunsul este foarte important…Îți plac pisicile?”, a continuat relatarea bărbatul.

Omul s-a limitat la această glumă. Nu și-a pedepsit fiica, nu a avut niciun cuvânt urât de spus pentru tânărul necunoscut. Apoi, după opt luni în care relația dintre fiica sa și băiat a continuat, tatăl a aflat adevărata poveste a tânărului.


 

Citeste si:

La 10 ani a devenit mama! Vezi cine este tatal!

VIDEO – ”Tati, nu mai bea ca mori!” Mesajul unui copil catre tatal lui alcoolic!


 

Acesta trăia pur și simplu pe stradă, după moartea tatălui său și fuga mamei. Muncea în construcții și dormea pe unde apuca. „Un tânăr care era politicos, care îmi face fiica fericită, un tânăr care nu a apucat să fie copil”, relatează bărbatul.

A doua zi, omul a luat o hotărâre. „I-am dat o cheie de la casăși i-am zis că îl aștept acasă în fiecare zi. În următoarele săptămâni i-am amenajat o cameră liberă (…) Asta era în 2000. Acum, 15 ani mai târziu, tânărul și fiica mea au o afacere înfloritoare. Ne-au dăruit trei nepoți minunați”, încheie povestea bărbatul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos