Acasă Cluj Sigur pe rezultatele lui, Emil Boc nici nu si-a mai pus numele...

Sigur pe rezultatele lui, Emil Boc nici nu si-a mai pus numele pe afisele electorale la Cluj

494

Emil Boc candidează din partea PNL pentru un al treilea mandat de primar al Clujului și pare că nu are rivali, având în vedere notorietatea și popularitatea de care se bucură. De aceea, pe afișul său electoral nu apare numele, ci doar poza și sloganul „Întodeauna pentru clujeni”.

În 2016, Emil Boc, susținut de PNL, a obținut o majoritate confortabilă de 64,76%, iar scrutinul din 27 septembie nu pare că ar aduce vreo schimbare majoră în fruntea Primăriei din Cluj.

Pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca candidează din partea PSD Valentin Cuibus, actual consilier judeţean, care în ultimii opt ani a condus Inspectoratul Şcolar Judeţean.

USR – PLUS vine cu o candidatură sonoră – deputatul Emanuel Ungureanu, care s-a remarcat după ce în 2018 l-a denunțat pe Mihai Lucan, fost șef al Institului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, pentru abuz în serviciu, luare de mită și delapidare. De asemenea, Ungureanu a înființat Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”, care ajută copiii și tinerii cu insuficiență renală cronică.

Pentru Consiliul Județean, candidează Alin Tișe – PNL, Alexandru Cordos – PSD, Cătălin Sălăgean – USR.

Sursa: newsweek.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos