Acasă Monden Silviu Prigoana i-a interzis Simonei Gherghe sa-i mai pronunte numele

Silviu Prigoana i-a interzis Simonei Gherghe sa-i mai pronunte numele

49

Silviu Prigoana i-a interzis Simonei Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, sa-i mai pronunte numele pe post.   Politicianul a vorbit cu Gherghe si si-a manifestat dorinta de a nu-i mai fi pomenit numele in emisiunile ei. Prezentatoarea s-a conformat, dar a marturisit ca va discuta in continuare despre divortul lui de Adriana Bahmuteanu, intrucat Prigoana detine o functie publica.

Pe toata durata emisiunii , Simona l-a numit pe Prigoana „domnul politician”, „dansul” sau, simplu, „domnul”.

„Ne-a interzis sa facem acest lucru. NU vrea sa-i mai fie pomenit numele, asa ca o sa-i spunem dansul sau domnul. Spune ca nu doreste sa se discute aspecte din viata lui privata. Ii amintesc ca este deputat si asta e. Peste tot in lume daca un parlamentar divorteaza, presa scrie astfel de lucruri. Invitatii mei pot sa-i pronunte numele, eu nu le pot interzice acest lucru, dar eu nu o voi mai face”, a spus Simona Gherghe.

Invitata la Acces Direct, Adriana Bahmuteanu a declarat ca sotul ei are in ultima vreme o atitudine foarte urata fata de jurnalisti.

„Am inteles ca a sunat foarte multi jurnalisti si i-a amenintat sau a avut un limbaj mai dur. Asta in ultima luna jumatate. Mie nu mi-e frica de el. Ce poate sa-mi faca? In continuare nu a dat niciun semn. Copiii nu plang dupa el, e dureros. Mi-as dori ca baietii sa doreasca sa vorbeasca cu el. Eu niciodata nu am vorbit urat despre el in fata lor. In momentul asta Maximus e la consiliere psihologica. Nu stiu cum va reactiona cand o sa-l vada. Azi a trimis 4.500 de lei prin mandat postal. A scris ca banii sunt pentru copii”, a spus ea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos