Acasă Stirea zilei Simona Halep joaca sambata live pe stireazilei.com finala Roland Garos de la...

Simona Halep joaca sambata live pe stireazilei.com finala Roland Garos de la ora 16!

51

Simona Halep joaca sambata, de la ora 16:00, finala Turneului de la Roland Garros. Inaintea partidei, Simona a vorbit despre starea gleznei sale, după accidentarea suferită acum aproape trei săptămâni, în timpul finalei de la Roma cu Elina Svitolina. 

Glezna nu ştiu cum rezistă, simt durerea în timpul meciului, dar nu îmi pasă, nu mă gândesc la asta. Sunt bine, sunt bucuroasă şi vreau doar să rămân concentrată. M-am speriat în privinţa gleznei, pentru că mi-au spus că este ceva rupt, nu ştiam ce înseamnă. Dar am refuzat să accept că nu pot juca şi m-am recuperat rapid datorită gândirii pozitive.

Mă simt bine pe teren şi simt că jocul meu a fost puternic astăzi şi pe parcursul turneului şi sper că în finală va fi mai puternic”, a declarat Simona Halep la conferința de presă susținută după victoria din semifinala de joi în fața Karolinei Pliskova.

Cu patru zile înainte de startul turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, Simona anunțase că sunt șanse de doar 50 la sută de a participa la Roland Garros din cauza accidentării rupturii de ligament pe care a suferit-o în meciul cu ucraineanca Svitolina din finala de la Roma.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos