Acasă Constanta Simona Halep se afla in mijlocul unui imens SCANDAL in Constanta! Vecinii...

Simona Halep se afla in mijlocul unui imens SCANDAL in Constanta! Vecinii o acuza de smecherii imobiliare!

Simona Halep, în plin scandal cu proprii vecini de la Constanta. Acestia sunt extrem de suparati pe tenismena pentru ca vrea „sa le fure soarele” cu o constructie pe 4 nivele, informează Wowbiz.ro.

Autoritatile locale din Constanta sunt puse intr-o situatie extrem de dificila, in conditiile in care, pentru a-i aproba proiectul Simonei, ar trebui sa modifice Planul Urbanistic General (PUG) care prevede in zona respectiva doar constructii de doua etaje. Pentru a modifica reglemantarile in vigoare, Primaria a invitat vecinii la o dezbatere, insa nu pentru ca si-au dorit neaparat acest lucru ci pentru ca asa cere legea. Evident, acestia nu au fost de acord cu propunerea Simonei.

Constructia Simonei este chiar intre case, iar cei care locuiesc in zona se tem ca imobilul le va rapi lumina naturala. La discutii au venit mai multi vecini, care au solicitat alesilor ca Simona Halep sa fie tratata ca un cetatean de rand si nu ca un star al sportului mondial. Unul dintre ei a explicat ca nu va mai avea soare atunci cand va merge la piscina din spatele casei, iar altul si-a exprimat temerea ca un bloc de apartamente ar ingreuna traficul in zona.

In ciuda opozitiei vecinilor, ramane la latitudinea Serviciului Urbanism din cadrul Primariei Constanta sa aprobe sau sa respinga PUZ-ul Simonei Halep. Discutiile cu cetatenii, cu toate ca sunt obligatorii, raman doar consultative.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDupa 20 de ani PLEACA de la PRO Tv!
Articolul următorCrezi ca e o idee buna? Prima companie din Romania care reduce programul de lucru la 4 zile pe saptamana pentru toti angajatii!