Acasă Romani in strainatate Singurul roman care vorbeste cand vrea el cu Leonardo DiCaprio, Bruce Willis...

Singurul roman care vorbeste cand vrea el cu Leonardo DiCaprio, Bruce Willis sau Silvester Stallone!

204

O cina cu Silvester Stallone, un consult la inima lui Bruce Willis si interventii serioase in cazul multor producatori de film si regizori de la Hollywood.

Asta e meseria romanului Alexandru Marmureanu, cardiolog din Los Angeles, care si-a facut un renume printre celebritatile din industria filmului. Are carisma si este atat de bun, incat i s-a dus faima in lumea VIP-urilor. Si locuieste in cea mai cuonoscuta zona din Los Angeles, pe celebra Walk of Fame, scrie stirileprotv.ro.

Cand spui Hollywood, California, spui film, celebritati, dar spui si intersectia strazilor Hollywood & Vine. Doua bulevarde intrepatrunse, pe care gasesti stelele celebre in toata lumea. Doua artere care impreuna alcatuiesc arhicunoscuta „WALK OF FAME”. Cladirile din aceasta intersectie sunt emblema orasului, le gasesti pe toate suvenirurile, in fotografii, imagini si picturi vechi. Sediul Capitol Record, cladirea Broadway sau imobilul TAFT sunt iconice pentru zona zero a industriei filmului american.

Alexandru Marmureanu 1 Decembrie

E cel mai animat loc din Hollywood de la prima ora a diminetii, pana tarziu in noapte. Cladirea TAFT a fost ridicata in 1923 si a fost vreme de doua decenii singura constructie inalta din cetatea filmului. Inca de la inceput, a gazduit birourile centrale ale tuturor studiourilor de filmare din oras. La ultimul etaj, au locuit Clark Gable, Adrey Hepburn sau Charlie Chaplin. Ultimul nivel gazduiete astazi penthouse-uri moderne cu o panorama splendida asupra pavajului cu stele.

Astazi, la ultimele etaje au locuinte Charlize Theron, Paris Hilton, sau Dave Stewart, de la Eurythmics. Usa in usa cu cel din urma sta si Alexandru Marmureanu. Medic roman, stabilit la Los Angeles in anii ’90, e imbracat in uniforma medicala si tocmai a fost chemat sa opereze la ora 8 seara.

Alexandru Marmureanu 1 Decembrie

Alexandru Marmureanu, cardiolog la Hollywood: „Am locuit multi ani in Beverly Hills, programul meu se termina tarziu, la ora 11, si aici e viata, asta imi place, vin am ce face aici, mananc.

A cumparat locuinta de curand si inca o renoveaza. A fost peste zi la 3 spitale si merge in al patrulea. E profesor la Universitatea de Medicina din Californa si nu in ultimul rand, e cardiologul multor vedete de la Hollywood. Presa americana a scris despre el ca e medicul lui Jack Nicholson, Jerry Bruckheimer si al lui Steven Spielberg, dar si ca i-a tratat pe Sylvester Stallone si pe mai tanarul Leonardo DiCaprio.

Lui Bill Gates i-a facut recomandari pentru scaderea tensiunii arteriale, iar pe Bruce Willis l-ar fi consultat la inima pe cand s-a despartit de Demi Moore si a inceput escapade cu fete mai tinere. E invitat saptamanal la petreceri in high-life-ul american si a fost chemat sa intervina de urgenta in cazul lui Michael Jackson, insa nu a mai ajuns la locuinta acestuia din Beverly Hills, pentru ca inima megastarului s-a oprit definitiv.

Alexandru Marmureanu 1 Decembrie

Fara sa intre in amanunte care tin de istoricul privat al pacientilor sai, doctorul Marmureanu spune ca si-a facut un renume la Holywood pentru ca a fost serios si intotdeauna la dispozitia celor care i-au cerut ajutorul.

Alexandru Marmureanu, medic cardiolog la Hollywood: „Trebuie sa raspunzi 24 de ore din 24.

Sustine ca atunci cand ajung in fata lui, indiferent ca sunt regizori si producatori cu sute de filme in palmares sau tineri care tocmai au cucerit lumea show-bizz-ului american, toti pacientii VIP coboara de pe piedestal si devin oameni normali, cu probleme de sanatate.

Alexandru Marmureanu 1 Decembrie

Alexandru Marmureanu: „Stii ce se intampla? Ei au nevoie de mine, nu eu de ei, deci din acest punct de vedere eu sunt foarte ok.

De la consumul de alcool si substante interzise, la steroizi sau chiar inimi frante din dragoste, tradari si gelozie, profesorul cardiolog Marmureanu sustine ca a tratat fiecare speta, cu atentia cu care se ocupa si de multele cazuri probono. De la oameni fara adapost adusi in urgenta la unul dintre spitalele cu care colaboreaza, pana la munca de voluntariat in tari defavorizate.

Alexandru Marmureanu: „Merg periodic Cambodgia, Africa, e voluntariat.

Alexandru Marmureanu 1 Decembrie

Ar vrea sa opereze probono si in Romania, dar a auzit despre orgoliul medicilor de la noi. Am fi vorbit mai mult despre acest capitol, dar ii suna telefonul. I se da raportul si I se cere expertiza pentru un pacient VIP care tocmai ce a fost internat la clinica UCLA. Pana termina consultatia telefonica, a si ajuns la Spitalul Presbytherian, din Hollywood.

Alexandru Marmureanu: „Asa incepem operatiile, uneori si dupa 8. Am facut operatii si in prima parte a zilei, dar continuam.

Citeste continuarea pe stirileprotv.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos