Acasă Social Situatia localitatilor afectate de INUNDATII se AGRAVEAZA! Numarul persoanelor izolate din cauza...

Situatia localitatilor afectate de INUNDATII se AGRAVEAZA! Numarul persoanelor izolate din cauza viiturilor a crescut considerabil!

30

Situatia localitatilor afectate de inundatii se agraveaza, iar numarul persoanelor izolate din cauza viiturilor a crescut.

Potrivit ultimului bilant dat publicitatii de Prefectura Valcea, de joi pana vineri, numarul localitatilor afectate de inundatii a crescut de la 47 la 49, iar numarul persoanelor ramase izolate in urma calamitatilor a crescut si el. Astfel, daca joi erau izolate 195 de persoane din doua localitati, vineri sunt izolati 215 oameni in trei localitati.

Un numar de 150 dintre acestia sunt izolati in satul Dosu Raului din comuna Nicolae Balcescu, alti 45 se afla in satul Gageni din comuna Ladesti, iar in ultimele ore au ramas izolate 20 de persoane in satul Cioboti din comuna Olanu.

Apele au intrat in 170 de gospodarii, sapte locuinte, 68 de beciuri, 248 anexe gospodaresti si au inundat 1.593 de hectare de terenuri.

Vineri dimineata, in judetul Valcea sunt afectate 19 poduri si podete, 16 drumuri judetene, cinci drumuri comunale, un drum de interes local, o cale ferata si doua retele electrice.

Sute de angajati ai mai multor institutii au actionat pentru limitarea efectelor inundatiilor in localitatile afectate.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos