Acasă Comentariul zilei SOC la Antena 3: PSD Dambovita ELOGIAZA Rusia intr-un mod fara precedent!...

SOC la Antena 3: PSD Dambovita ELOGIAZA Rusia intr-un mod fara precedent! E REVOLTATOR!

592

Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valery Kuzmin, a vizitat, marți, județul Dâmbovița, a fost la Universitatea Valahia din Târgoviște, apoi s-a întâlnit cu oficialități locale. Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, a mulțumit ambasadorului Rusiei pentru interesul acordat județului Dâmbovița, precizând că deși întâlnirea a fost una de prezentare, discuțiile purtate reprezintă pași importanți pentru fundamentarea relațiilor bilaterale.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Gestul preşedintelui CJ Dâmboviţa este aspru criticat de jurnalistul Radu Tudor, care aminteşte de influenţa nefastă a Rusiei asupra economiei din Dâmboviţa.

„Un gest absolut irational si respingator a fost facut de conducerea Consiliului Judetean Dambovita, sub patronajul PSD. Dupa ce rusii de la Mechel au distrus o unitate de elita a judetului – Combinatul de Oteluri Speciale – seful CJ Dambovita, pesedistul Alexandru Oprea l-a primit cu bratele deschise pe ambasadorul Rusiei la Bucuresti Valery Kuzmin, cu dorinta publica de a continua “colaborarea economica”.

Acest gest revoltator al celor din PSD Dambovita este cu atat mai greu de suportat cu cat zeci de articole de presa, zeci de emisiuni ale tuturor televiziunilor, zeci de proteste ale angajatilor damboviteni au aratat drama uriasa generata de distrugerea intentionata de catre rusi a COS Targoviste”, scrie Radu Tudor pe blog.

Jurnalistul notează şi că Alexandru Oprea, preşedintele CJ Dâmboviţa, „cel care l-a primit cu bratele deschise pe anti-romanul Kuzmin (remarcat prin actiuni violent anti-romanesti cat a fost ambasadorul Rusiei la Chisinau)”, nu este nimeni altul decat fostul sef al SRI-ului local. „Culmea, SRI care pe vremea cand Oprea era sef trimitea rapoarte potrivit carora rusii distrug intentionat combinatele de oteluri speciale romanesti pentru a elimina concurenta si a transfera totul in Rusia”, mai scrie Radu Tudor.

Articolul precedentGuvernul lui Dragnea are bani cand vine vorba de pomeni electorale, dar nu mai are bani pentru ambulante! Aici e tot vina lui Ciolos!
Articolul următorPATRU mari banci dispar din Romania in cateva luni!