Acasă Comentariul zilei Un jurnalist celebru ii portretizeaza pe liderii PSD: ”O gasca de escroci!...

Un jurnalist celebru ii portretizeaza pe liderii PSD: ”O gasca de escroci! Codrin Cap-de-Ciunga: aruncat la groapa cu fecale!”

4280

Jurnalistul Grigore Cartianu a realizat un portret foarte sugestiv al principalilor lideri ai PSD. Acestia au anuntat, marti, ca promisiunile privind salarizarea, asa cum au fost stipulate in programul de guvernare, nu vor fi respectate.

„In Evul Mediu, gasca asta de escroci ar fi fost trasa in teapa, de sus in jos si de la stanga la dreapta. In teapa cea mai inalta ar fi atarnat mustata lu’ Daddy. Alaturi, ar fi fost expuse, in bataia vantului, arse de soare si spalate de ploi, Gaby Vrajitoarea, Olguta Gheonoaia si Grindeanul Cap-de-Zmeu.

 CACPT ar fi fost nevasta favorita a tuturor osmanlailor iubitori de puslamale greco-valahe.

Codrin Cap-de-Ciunga ar fi scapat mai usor: aruncat la groapa cu fecale, ar fi urinat toate cotarlele pe chelia lui. Multe lucruri frumoase s-ar fi intamplat in Evul Mediu. Dar acum suntem in epoca moderna, deci panaramele astea ne guverneaza”, a scris Cartianu pe Facebook.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, marti, ca medicii si profesorii nu vor primi majorarile salariale dupa calendarul discutat pana acum. Practic, cresterile salariale de 100% din domeniul sanatatii nu se vor mai aplica de la 1 ianuarie 2018, ci etapizat. Nici angajatii din Invatamant nu vor primi de la 1 ianuarie majorarea de 50% promisa, ci doar 25%.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos