Acasă Comentariul zilei Mircea Badea o ataca pe Gabriela Firea: E revoltator si inadmisibil! Dam...

Mircea Badea o ataca pe Gabriela Firea: E revoltator si inadmisibil! Dam pomana unor oameni in toata FIREA!

Mircea Badea a reacționat după ce Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei, împreună cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București, organizează gratuit tabere la mare (vara) și la munte (iarna) pentru studenții care învață în Capitală.

„Dam pomana unor oameni in toata firea, pentru ca asa vor alesii nostri. Foarte bine. De aia i-am ales. Ca sa distribuie impozitele noastre cum cred de cuviinta. Dupa parerea mea, au decis prost. Chiar foarte prost. Sunt o gramada de oameni si de zone unde banii sunt vitali si nu ma mai apuc sa enumar acum pentru ca sunt evidente. Dar noi ne permitem sa cadorisim cu calatorii si vacante „publicul comercial”. Este absolut revoltator si inadmisibil. „Publicul comercial” sa faca bine si sa se duca la munca. Sunt satul de capuse agresive si nesimtite.

Urmeaza un articol despre „artisitii”, ca sunt cantaciosi sau actorasi, care traiesc ca smecherii aproape in exclusivitate pe banii primariilor”, a scris Mircea Badea pe blog.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentO mare banca din Romania a fost scoasa la vanzare!
Articolul următorMesajul dureros al mamei unui copil bolnav pentru premierul Grindeanu: Mie îmi e ruşine! Pentru că ştiu… Dvs nu o să va fie!