Acasă International SOCANT! Copil de 7 ani, omorat in bataie de profesoara pentru ca...

SOCANT! Copil de 7 ani, omorat in bataie de profesoara pentru ca nu avea bani sa plateasca taxa de scolarizare

35

Un copil de sapte ani din orasul Bareilly din India a fost omorat de catre directoarea scolii unde invata acesta, respectiv profesoara sa, in urma unei crize de nervi generata de faptul ca parintii micutului nu mai platisera taxa de scolarizare de doua luni. Intr-un acces de dementa, profesoara l-a apucat pe copil de par si l-a izbit cu capul de un zid pana a lesinat. Insotita de un coleg, profesoara a dus copilul la spital, unde medicii, neputionciosi, au pronuntat decesul acestuia.

copil omorat
Incidentul s-a petrecut intr-un orasel din nordul Indiei. Profesoara, in varsta de 47 de ani, a cedat nervos in momentul in care elevul i-a comunicat faptul ca parintii sai nu au platit taxa de scolarizare, ramasa restanta de doua luni.
Baiatul i-a spus profesoarei ca parintii sai nu au avut sa plateasca taxa, dar ca fac economii pentru a strange suma respectiva.

Atunci cand a aflat ca micutul a murit, profesoara a luat cadavrul acestuia si a parasit in graba spitalul, dupa care l-a abandonat pe marginea unei sosele intorcandu-se la scoala ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Vestea ucidetii baietelului s-a raspandit cu rapiditate, in jurul scolii strangandu-se o multime de oameni infuriati de modul salbatic in care reactionase profesoara ucigasa si cerand sa-si faca singuri dreptate.

Sesizata deja de medici, politia a luat masuri, calmand gloata si arestand profesoara si colegul care a ajutat-o sa scape de cadavrul baiatului.

Sursa: Jurnalul National

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos