Acasă Monden Solistul trupei Voltaj a decis cand va renunta la muzica

Solistul trupei Voltaj a decis cand va renunta la muzica

31

calin goiaCalin Goia a vorbit intr-un recent interviu despre viata profesionala dar si despre felul in care familia i-a schimbat prioritatile.

La capitolul cariera, Calin Goia sustine ca este foarte multumit, insa este destul de realista sa declare ca nu se vede pe scena pentru toata viata, mai ales ca a devenit un alt om de cand este tatic.

„Copiii m-au schimbat extrem de mult. Nu mai pot sta in studio pana la doua noaptea si asta se vede. Intr-o perioada, am fost ocupat cu trupa si ei mi-au zis: «Tati, iar concert?! De ce nu ai ales si tu o alta meserie?». Si asta m-a pus pe ganduri! N-am neglijat complet cariera, dar nici nu vreau sa pierd momentele savuroase din viata lor. Cand nu voi mai exprima nimic in muzica, mi-am propus sa renunt. Nu voi canta cu forta sau cu ajutorul relatiilor. Cand mesajul nostru nu va mai fi inteles, clar nu voi mai canta”, a declarat Calin Goia.

Solistul recunoaste totodata ca se simte implinit cu cei doi copii pe care ii are si ca nu are planuri de a mai face vreunul, mai ales ca educatia celor mici se dovedeste a fi destul de dificila in zilele de azi.

„Nu mi-as lasa copilul sa plece singur pe strada cu cheia la gat, asa cum faceam noi. Incerc sa-i tin departe de internet. Pentru un parinte e foarte comod sa il lase in fata calculatorului. Apelez la asta in cazuri extreme, le dau telefonul in restaurant ca sa nu devasteze totul pe acolo, dar cand plecam la munte sau la mare, e pacat sa stea cu telefonul in mana. Si eu m-am maturizat… Daca inainte goneam pe motor cu 200 km/h, dupa ce au aparut cei mici, am devenit mai precaut si ma bate gandul sa si renunt. Nu mai vreau copii, ma multumesc cu doi”, a mai spus Calin Goia, potrivit sursei citate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos