Acasă ACTUALITATE Sondaj INSOMAR: Dacă mâine ar avea loc alegeri, Ludovic Orban ar deveni...

Sondaj INSOMAR: Dacă mâine ar avea loc alegeri, Ludovic Orban ar deveni președintele României!

586

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.030 de respondenți, în perioada 8-11 februarie 2021, eroarea fiind de plus-minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%. Dan Barna a reușit să strângă doar 10% din voturi, în timp ce Nicușor Dan se află pe ultimul loc.

Potrivit unui sondaj de opinie INSOMAR efectuat în perioada 8-11 februarie, la cererea realitatea.net, președintele PNL, Ludovic Orban, fost premier al României, este favorit în cursa pentru prezidențiale. 

Acesta a obținut 26% din voturile repondenților. Pe locul 2 s-a clasat liderul PSD, Marcel Ciolacu – 23%. Co-președintele AUR George Simion este pe poziția 3, cu 17% din voturi. 

Dan Barna a reușit să strângă doar 10% din voturi, în timp ce Nicușor Dan se află pe ultimul loc în preferințele românilor pentru Cotroceni, cu doar 3% din voturi, la egalitate cu Dacian Cioloș, Florin Cîțu, Kelemen Hunor, Paul Stănescu și Emil Boc. 

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.030 de respondenți, în perioada 8-11 februarie 2021, eroarea fiind de plus-minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos