Acasă Constanta Șotul femeii care a murit sarind de la 6, in incendiu: Pompierii...

Șotul femeii care a murit sarind de la 6, in incendiu: Pompierii stateau langa mine si se uitau!

O femeie a murit azi, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Constanța. Încerca să fugă din calea flăcărilor care îi cuprinseseră apartamentul. Soțul femeii spune că a ieșit împreună cu soția din casă, dar ea s-a întors după un laptop, în care avea lucrări de serviciu, informează Digi24.ro.

-Când au ajuns pompierii?

-Târziu au ajuns și foarte târziu au dat drumul la apă. Vedeți în filmare că au cuplat furtunul și nu dădeau drumul la apă. Eram acolo, puteți să vedeți. Le-am zis de 4-5 ori: dați drumul la apă, dați drumul la apă! Nu știu ce așteptau așa că… se putea să fie mai mică paguba.

-Le-ați spus pompierilor că soția dvs e în pericol?

-Au văzut, ei stăteau jos. Când a căzut, ei stăteau jos.

-Ajunseseră deja pompierii…

– Da, erau lângă mine. Și ea era sus, acolo. Nicio saltea, cum se face afară, să cadă de la etaj. Priveau cum stă acolo și țipă… și fumul ieșea din spatele ei îngrozitor și și-a dat drumul.

-Dar doamna s-a întors?

-Da, să-și ia laptopul. Am ieșit împreună, eu am luat-o înainte, ea a rămas în spate… și din nefericire, fără să știu eu, s-a întors… Probabil nu a mai putut să iasă din cauza focului afară și a mers pe balcon.

-Era ceva important în acel laptop?

-Da, ea e contabilă… și ține contabilitatea.

-Aveți ceva să le transmiteți pompierilor?

-Nu, nimic. Asta e, dacă așa sunt antrenați și nu pot să fie mai rapizi, asta e. Trebuie să fie dotați cu ce trebuie și să dea drumul imediat a apă.

-Considerați că o saltea din aceea ar fi salvat-o pe soție?

-Obligat, obligat… Nici n-au întins scara, nu știau unde e scara…

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCopil de 9 ani mort la școală! Medicii le-au spus părinților că nu are nimic
Articolul următorNelu Tătaru despre realitatea din Sănătate: ”10-15% din minister lucrează, restul sunt interese proprii”