Acasă Constanta Tragedie în Constanța: O femeie a sărit de la etajul 6 încercând...

Tragedie în Constanța: O femeie a sărit de la etajul 6 încercând să scape dintr-un incendiu izbucnit în apartament!

Proprietara locuinței care a luat foc în orașul Constanța a murit. Primele informații arată că femeia a căzut de la etaj când a încercat să scape de flăcări pe balcon.

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul șase, al unui bloc de locuințe de pe bulevardul Mamaia din Constanța. O femeie se află în stare foarte gravă după ce a sărit de la balconul apartamentului cuprins de flăcări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul șase, dintr-un bloc cu șapte niveluri de pe bulevardul Mamaia.

„Se intervine cu trei autospeciale de stingere și autospeciala cu scară. Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum”, au precizat sursele citate pentru CT News.

Din primele informații, o femeie a sărit de la geam și se află în stop cardio-respirator, cadrele medicale aflate la fața locului încercând să o readucă la viață.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSondaj INSOMAR: Dacă mâine ar avea loc alegeri, Ludovic Orban ar deveni președintele României!
Articolul următorDupă un an de pandemie vine un semestru scurt: Ministerul a anunțat structura anului școlar 2021-2022