Acasă Stirea zilei Steaua va juca in iulie cu Real Madrid

Steaua va juca in iulie cu Real Madrid

27

steaua-chelsea_0ddc7640f3Negocierile pentru amicalul Steaua – Real Madrid nu s-au incheiat, dar totul a intrat pe ultima suta de metri. „Galacticii” au trimis deja o hartie prin care au instiintat ca sunt disponibili in perioada 19-25 iulie, astfel incat au inceput discutiile cu ros-albastrii.

Dupa mai multe amanari, luni seara ar fi trebuit sa aiba loc o intalnire decisiva intre Adrian Thiess, unul dintre principalii organizatorii ai evenimentului, si patronul Stelei, Gigi Becali. Pana la urma, conform unor surse din conducerea clubului, omul de afaceri a discutat detaliile cu Laurentiu Reghecampf si unul dintre manageri, iar ei si-au dat acordul pentru amical.

De fapt, totul ar trebui sa se parafeze cat mai repede, numai ca ziua exacta nu s-a stabilit inca, din cauza programului incarcat pe care Steaua il va avea in acea perioada. Daca iese campioana, pe 16/17 iulie, respectiv 23/24 iulie, Steaua va juca turul 2 preliminar din Liga Campionilor, iar daca se califica, pe 30/31 iulie e prima mansa a turului 3. Ar ramane astfel, indiferent de data aleasa, cel mult 3-4 zile intre un joc oficial foarte important si amicalul cu Real.

Totusi, in cursul saptamanii viitoare detaliile vor fi puse la punct, dupa cum au punctat aceleasi surse: „Ne-am inteles si vom evolua impotriva celor de la Real Madrid! In zilele urmatoare vom stabili si data disputarii”. Interesul pentru acest amical este cu atat mai mare cu cat Real Madrid va aduce la Bucuresti cel mai bun unsprezece, la fel cum a procedat si FC Barcelona in vara lui 2012.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos