Acasă Monden Stefan Stan „zboara printre nori”

Stefan Stan „zboara printre nori”

45

Stefan Stan, prima „Voce a Romaniei”, si-a lansat cel de-al treilea single din cariera, „Zbor prin nori”, in timpul unui concert live sustinut vineri, pe terasa unui centru comercial din Capitala.   „Versurile ma reprezinta si, cu siguranta, vor reprezenta un motto pentru multi dintre cei care ma asculta. „Zbor prin nori” este un amalgam de sentimente si de dorinte, de fericiri si de trairi. Este o poveste care vreau sa ajunga in inimile tuturor.

Reactia fanilor a fost pe masura si sunt sigur ca de acum zborul nu va fi doar al meu. Fiecare isi va crea o poveste a zborului in lumea lui”, a declarat Stefan Stan la incheierea concertului.   Timp de mai bine de doua ore, artistul si-a incantat fanii, dar mai ales fanele, cu o suita de melodii, printre care si cunoscutele „You Give Me Love” si „Ea nu mai vine”.

De asemenea, cantaretul a interpretat in maniera personala cateva piese consacrate.   „Concertul de vineri a fost o reintalnire extrem de placuta cu fanii mei si cu toti cei care ma sustin. Ca de fiecare data, le multumesc pentru ca sunt alaturi de mine. Acum intram din nou in studio pentru ca alaturi de echipa mea pregatesc multe lucruri pentru viitorul apropiat”, a mai spus Stefan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos