Acasă Bucuresti VIDEO – Ziua in care murim! Asa se numea melodia lansata in...

VIDEO – Ziua in care murim! Asa se numea melodia lansata in clipa in care a IZBUCNIT INCENDIUL!

47

In momentul in care a izbucnit incendiul trupa canta pe scena piesa ”Ziua in care murim”. Basistul şi vocalistul trupei Goodbye to Gravity se află la Spitalul Floreasca, fiind printre cei răniţi în incendiul din clubul Colectiv, potrivit apropiaţlor trupei rock.

Unul dintre apropiaţii trupei a scris sâmbătă dimineaţa pe pagina de Facebook a Goodbye to Gravity că basistul Alex Pascu se află în stare stabilă la spital. Potrivit unor cunoscuţi citaţi de ziuanews, şi solistul Andrei Găluţ este internat la spitalul Floreasca.

Informaţii contradictorii au apărut sâmbătă dimineaţa despre ceilalţi membri ai trupei Goodbye to Gravity. Formaţia îşi lansa vineri seara noul album, acesta fiind evenimentul în timpul căruia s-a produs incendiul ce a dus la o tragedia în care 27 de persoane si-au pierdut viata şi alte 160 sunt rănite, unele în stare foarte gravă.

Andrei Galuț, solistul trupei Goodbye to Gravity este câștigătorul concursului Megastar difuzat de PrimaTV în 2008.


Citeste si:

Celebrul cantaret Adrian Despot se afla in club IN MOMENTUL TRAGEDIEI! Vezi in ce stare se afla acum!

Au fost publicate LISTELE CU PERSOANELE DISPARUTE in incendiul de azi-noapte! Da mai departe!


Premoniţie stranie a trupei care a lansat tocmai în ziua tragediei melodia „Ziua în care murim”, primul single de pe album, scrie realitatea.net.

Primele trei single-uri de pe discul Mantras of War au fost The Day We Die, Shadow Puppets şi Atonement. La concert, la care intrarea a fost gratuită, asista şi Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, care ar fi fost şi el rănit, însă ar fi în afara oricărui pericol.

„Este o etapă foarte importantă pentru noi”, a spus basistul Alex Pascu înainte de lansare. „Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.”

„Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, a  explicat înainte de concertul fatal vocalistul Andrei Găluț. ‘Mantras of War’ este al doilea album al bucureștenilor.

Piesa The Day We Die:

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos