Acasă Divertisment Stelele Teatrului Bolshoi din Moscova concerteaza in premiera in Romania!

Stelele Teatrului Bolshoi din Moscova concerteaza in premiera in Romania!

120

Patru dintre cele mai importante vedete ale celebrului Teatru Bolshoi din Moscova concerteaza in exclusivitate in Romania, in perioada 21-22 noiembrie a anului acesta, in cadrul Castelului Cantacuzino din Busteni.  Mezosoprana Margarita Mamsirova, Soprana Elena Zelenskaya, soprana Lolitta Semenina si tenorul Roman Muravitsky sunt vedetele care vor sustine reprezentatii in fata publicului prezent.

teatrul-balsoi-moscova

Invitata speciala a serii este pianista Ilinca Dumitrescu. In cadrul evenimentului extraordinar, vedetele celebrului Teatru din Moscova vor fi acompaniate de catre renumitul pianist Valery Gerasimov.

Evenimentul “PRAHOVA CLASSIC NIGHTS” este un nou eveniment cultural pe Valea Prahovei, care va avea loc lunar, incepand cu sfarsitul lunii noiembrie 2014. Evenimentul va avea loc in zilele de 21 si 22 noiembrie a.c, incepand cu ora 18.30. PRAHOVA CLASSIC NIGHTS este organizat de catre Filiala Zamora  a  Uniunii Restaurantorilor de Monumente Istorice care are ca activitate principala restaurarea si punerea in valoare a Castelului Cantacuzino.

Unul din obiectivele acestei organizatii este desfasurarea de activitati in scopul promovarii imaginii Romaniei pe plan international din punct de vedere istoric si cultural.

Deschiderea acestei stagiuni muzicale, are ca scop cresterea vizibilitatii nu numai a Castelului dar si a Vaii Prahovei in lumea culturala nationala siinternationala. Castelul Cantacuzino este considerat un important reper turistic in zona Valea Prahovei, anual atragand peste 60.000 de vizitatori.

Biletele pot fi achizitionate din incinta Canta Cuisine Restaurant/ Castel Cantacuzino Busteni (la numarul de telefon0735.15.13.18 – Ramona Florea) sau de pe www.bilete.ro/www.cantacuzinocastle.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos