Social

O noua emisiune educativa face senzatie pe Internet! Primul episod a strans peste 17 mii de vizualizari!

O noua emisiune educativa face senzatie pe Internet. Numita „Experiment Social Romania”, emisiunea isi propune sa descopere si sa arate tuturor reactiile romanilor atunci cand sunt martorii unor situatii neobisnuite, cum ar fi rapiri de persoane in plina strada, violenta fizica indreptata impotriva femeilor, aruncatul gunoiului pe jos sau talharii “la drumul mare”.  Bineinteles, cu scopul de a semnala faptul ca poate fi periculoasa adoptarea unei atitudini defensive, ignorante, napasatoare atunci cand se petrec lucruri negative in jurul nostru.

emisiune

„Ne place sa credem ca nu toti romanii sunt nepasatori, ignoranti sau lipsiti de curaj. Si mai vrem ca ceilalti sa vada ca exista si calitati care trebuie apreciate, sau din contra, sa dezaprobe un comportament negativ, iar ei, privitorii, sa actioneze corespunzator cand si daca va fi cazul.”, a declarat Catalin Palavescu, producatorul si moderatorul emisiunii.

Primul episod este dedicat violentei domestice, un tip de violenta des intalnit la cuplurile sau familiile din ziua de astazi, si arata cum o femeie este agresata de concubin in plina strada, fara ca cineva, dintre cei care asista la scena respectiva, sa intervina in vreun fel. Episodul a strans deja peste 17 mii de vizualizari.

„Referitor la impactul primului episod, ma bucur ca a starnit curiozitatea presei nationale si ca peste 17.000 de oameni au vazut episodul in prima saptamana. Sper ca va face mai multe vizionari, mai ales ca vor fi publicate si celelalte episoade. Ideea este ca oameni care vad sa invete ceva util si sa actioneze intr-un fel sau altul, data viitoare cand vor fi martorii unor eveminete „speciale””, a declarat Catalin Palavescu.

Emisiunea este impartita in 10 episoade care vor fi publicate, rand pe rand, cu o frecventa saptamanala, in fiecare zi de marti.

Loading...

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP