Stirea zilei: ANAF-ul II IA CASA lui Iohannis din centrul Sibiului!

Fiscul a cerut Curtii de Apel Brasov respingerea contestatiei in anulare formulate de sotii Klaus si Carmen Iohannis impotriva deciziei judecatoresti care ii obliga sa evacueze imobilul despre care magistratii au decis ca ar fi fost dobandit fraudulos.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a solicitat încă de la sfarsitul lui ianuarie, Curtii de Apel Brasov respingerea contestatiei in anulare formulata de sotii Klaus si Carmen Iohannis impotriva deciziei prin care au pierdut o a doua casa din Sibiu. Este vorba despre Decizia Curtii de Apel Brasov, din toamna anului trecut, prin care cuplul prezidential a pierdut imobilul situat pe strada Nicolae Balcescu nr. 29 din Sibiu, imobil de pe urma caruia Iohannis a incasat de-a lungul timpului chirii de sute de mii de euro, scrie stiripesurse.ro.

In cladirea respectiva se afla sediul unei banci, iar conform contractului de inchiriere, aceasta plateste anual o chirie de 60.000 de euro.

Pana in momentul de fata, contestatia in anulare nu s-a judecat, instanta dispunand amanarea dosarului de doua ori. Urmatorul termen a fost stabilit pentru 6 iunie. Intre timp, cererea sotilor Iohannis de stramutare a dosarului privind contestatia in anulare a avut astazi primul termen la ICCJ.

content-image