Acasă ACTUALITATE Stirea zilei: Premierul Dacian Ciolos are DOSAR PENAL la DNA!

Stirea zilei: Premierul Dacian Ciolos are DOSAR PENAL la DNA!

26

Stirea zilei in Romania o reprezinta declaratia procurorului general interimar Bogdan Licu, care a spus marţi, referitor la plângerea pe care o are premierul Dacian Cioloş, că au fost efectuate cercetări în acest caz şi că urmează să se dispună o soluţie.

Întrebat dacă ştie care este stadiul dosarului în care prim-ministrul Dacian Cioloş are o plângere penală pe rolul Parchetului General, Licu a precizat: ”Da, s-au efectuat cercetări şi din câte ştiu urmează să se dispună o soluţie. Veţi afla când se va dispune soluţia”.

Pe 8 aprilie 2015, Dacian Cioloş, fost ministru al Agriculturii, s-a prezentat la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat de procurori în legătură cu o plângere penală depusă de fostul vicepreşedinte al AVAS Jean Cătălin Sandu, condamnat în dosarul ICA.

În luna martie 2014, Jean Cătălin Sandu a depus o plângere penală la Parchetul General în care îl acuza pe Cioloş de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.


Citeste si:

Premierul Dacian Ciolos A DAT AFARA toata conducerea ANAF!

Interviul cu care i-a UIMIT pe nemti! Ciolos a facut DEZVALUIRI socante despre Romania, in presa din Germania!


Jean Cătălin Sandu susţinea că, în calitate de ministru al Agriculturii, Dacian Cioloş a acceptat în anul 2008 constituirea ministerului ca parte civilă în dosarul ICA, cu suma de 60 milioane euro, însă decizia fostului ministru a fost luată în baza unor prevederi legale abrogate, anunta stiripesurse.ro.

În august 2014, Jean Cătălin Sandu, administrator al SC Benefica SA Bucureşti (firmă din grupul Grivco) în perioada 1 ianuarie 2002 – 28 ianuarie 2005, director al Direcţiei Juridice din cadrul ADS în intervalul octombrie 2001 – mai 2005, membru AGA al SC ICA SA Bucureşti în 2003, secretar executiv al PC şi vicepreşedinte al AVAS, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA.

Articolul precedentAnunt ISTORIC din partea Bancii Transilvania! Vizeaza TOTI clientii din Romania!
Articolul următorCel mai iubit politist din Romania SI-A DAT DEMISIA! ”Urasc Politia Brasov si toti sefii ce o conduc!”