7.5 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalSuspiciune de BOMBA intr-un avion Turkish Airlines! Aeronava a aterizat de urgenta!

Suspiciune de BOMBA intr-un avion Turkish Airlines! Aeronava a aterizat de urgenta!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O aeronava Turkish Airlines a fost redirectionata miercuri spre Istanbul, dupa ce la bord a fost gasit un bagaj neinsotit, a anuntat o purtatoare de cuvant a companiei aeriene, relateaza Reuters.

turkishAvionul, ce efectua zborul TK1759, transporta spre Lisabona 170 de pasageri si sapte membri ai echipajului, a precizat reprezentanta Turkish Airlines, sub rezerva anonimatului. Toti pasagerii au fost preluati de un alt avion pentru a-si continua calatoria spre Lisabona, informeaza Agerpres.

Potrivit site-ului companiei Turkish Airlines, decolarea in cazul zborului TK1759 era programata pentru ora locala 11.45 (08.45 GMT). Nu se cunoaste deocamdata cat de departe ajunsese avionul inainte de a reveni la Istanbul. Autoritatea portugheza de control al traficului aerian a anuntat ca avionul nu a intrat in spatiul aerian al Portugaliei.

Este pentru a treia oara intr-o saptamana cand un avion al companiei Turkish Airlines este nevoit sa-si schimbe parcursul de zbor. Luni, un avion al Turkish Airlines ce efectua un zbor Istanbul — Sao Paulo a declarat stare de urgenta si a aterizat la Casablanca. Serviciul de presa al Turkish Airlines a precizat ca la toaleta a fost gasit un text care anunta prezenta unei bombe in avion. In cele din urma, avionul a aterizat fara probleme la Casablanca.

Ultimele stiri