Acasă Monden Sylvester Stallone, acuzat ca a abuzat de sora vitrega

Sylvester Stallone, acuzat ca a abuzat de sora vitrega

24

stallone28f-1-webSylvester Stallone se afla in mijlocul unui scandal. Acesta este acuzat ca a cumparat tacerea surorii sale vitrege, Toni-Ann Filiti, de care ar fi abuzat, ani la randul, in perioada sa de glorie.

Jurnalistii de la New York Post au intrat in posesia unor documente care dovedesc ca Sylvester Stallone a incheiat cu Toni-Ann Filiti, in 1987, un contract prin care actorul se angaja sa ii plateasca acesteia suma de doua milioane de dolari, o pensie lunara pe viata in suma de 16.666 dolari, plus 50.000 de dolari anual pentru ingrijiri psihiatrice.

Referitor la motivul care l-a determinat pe actor sa faca acest lucru, tot in cotidianul respectiv este oferita si o explicatie: Toni-Ann Filiti, decedata anul trecut la varsta de 48 de ani, in urma unui cancer pulmonar, intentiona sa depuna plangere impotriva fratelui sau, iar acesta i-a cumparat tacerea cu bani.

O versiune care este insa negata in mod categoric de Jacqueline Stallone, mama actorului, si care a avut-o pe Toni-Ann din a doua casatorie. Aceasta spune ca fiica sa, din cauza problemelor mari pe care le avea cu drogurile si pentru ca il invidia pe fratele sau pentru succesul avut ca actor, il santaja des pe acesta, pentru a obtine bani.

Sylvester Stallone i-a cedat in privinta banilor, pentru a o ajuta, dar si pentru a evita un scandal de presa.

Edd Filiti, fiul lui Toni-Ann, in varsta de 19 ani, a intervenit si el in acest scandal, sustinand ca mama sa i-a vorbit chiar si de pe patul de spital de „abuzurile pe care le-a suferit”.

In fata acestei situatii, purtatorul de cuvant al lui Sylvester Stallone a declarat: „Din pacate, celebritatile, politicienii, sportivii devin frecvent tinta santajelor. Colaboratori si chiar membri ai familiei fabrica povesti pentru a stoarce bani de la ei”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos