Acasă ACTUALITATE Tanar de 30 de ani mort dupa ce s-a infectat intentionat cu...

Tanar de 30 de ani mort dupa ce s-a infectat intentionat cu COVID-19 ca sa arate ca virusul nu exista

2132

Un american in varsta de 30 de ani a murit, in acest week-end, dupa ce s-a infectat cu Covid-19 la o petrecere special organizata pentru transmiterea virusului (Covid Party) la care participa sute de oameni in SUA pentru a demonstra ca virusul nu exista, anunta The Guardian.

”Chiar inainte sa moara, s-a uitat la asistenta si a spus ‘Cred ca am facut o greseala, am crezut ca virusul e o pacaleala, dar nu e’”, a declarat directorul medical al spitalului din San Antonio.

”Nu vreau sa fiu alarmista, doar vreau sa impartasesc cateva exemple din viata reala pentru a-i lamuri pe oameni ca virusul este foarte serios si se poate raspandi usor”, a mai spus medicul american.

”Covid Party” sunt organizate de cetateni diagnosticati cu coronavirus pentru a vedea daca virusul e real si daca il pot transmite celor sanatosi.

Sefa spitalului din Texas a anuntat ca in San Antonio a crescut exponential rata infectarilor, iar cativa dintre pacientii cu varste intre 20 si 30 de ani sunt internati in stare critica.

Statele Unite, tara cea mai afectata de pandemia de coronavirus, au inregistrat duminica 59.747 de noi contaminari si 442 de decese legate de COVID-19 in 24 de ore, conform bilantului zilnic al Universitatii Johns Hopkins, relateaza AFP.

Numarul total de cazuri confirmate a ajuns la 3.301.820, iar numarul deceselor, la 135.171, conform acestei universitati din Baltimore.

Sambata, numarul de noi infectii in SUA a atins un record de 66.528 de cazuri in 24 de ore.

Inmultirea semnificativa a cazurilor in ultimele saptamani i-a determinat pe guvernatorii unor state sa renunte momentan la eforturile de redeschidere a economiei, iar unii dintre ei accepta acum purtatul mastii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos