Acasă ACTUALITATE PSD se joaca cu vietile romanilor si refuza sa voteze legea carantinarii....

PSD se joaca cu vietile romanilor si refuza sa voteze legea carantinarii. Ciolacu: Sa vina premierul și ministrul Sănătății!

1614

Marcel Ciolacu susține că legea carantinei nu va fi votată în Senat până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni să lămurească toate aspectele discutabile din actul normativ. Liderul PSD a mai spus că proiectul de lege nu are avizul Ministerului Justiției.

„Nu se va vota legea în Senat până când premierul și ministrul Sănătății vor veni să lămurească toate aspectele în discuție. Eu am o dezamăgire personală față de Iohannis. M-aș fi asteptat să cheme toate forțele parlamentare si să aibă o discuție aplicată. Această sustragere din spatiul public nu e permisă tinând cont ce se întâmplă”, a spus Ciolacu, la finalul sedințeie conducerii PSD.

Liderul social-democraților a comentat că este „a doua oară când PNL si Guvernul au lăsat România într-un vid legislativ”, iar legea carantinei propusă de Guvern este una foarte proastă.

„Este o lege proastă, a trecut prin Camera Deputaților modificată aproape 80%, dar mai sunt alte aspecte de modificat. Vom face modificări, nu vom aduce texte noi în lege. Nu vor exista în lege introduse articole noi. Nu vor fi modificări fundamentale”, a mai spus Ciolacu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTanar de 30 de ani mort dupa ce s-a infectat intentionat cu COVID-19 ca sa arate ca virusul nu exista
Articolul următorTătaru îi răspunde lui Ciolacu: E vorba de sănătatea poporului român aici, nu de un moment politic!