5.7 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăStirea zileiGorjTanara judecatoare din Targu-Jiu TAIATA CU SABIA de fostul iubit!

Tanara judecatoare din Targu-Jiu TAIATA CU SABIA de fostul iubit!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Nervos că a fost părăsit pentru un amic de-al lui, fostul iubit, Mădălin Cremeneanu, fiul unui cunoscut afacerist târgujian, a tăiat-o cu sabia pe tânăra judecătoare Mirela Alexandra Popescu, fiica Luminiței Popescu, rectorul Universității „Constatin Brâncuși” din Târgu Jiu, şi a dat foc casei iubitului ei, Nicu Măroiu, fiul unui alt afacerist, scrie stiripesurse.ro.

Tânărul atacator de 25 de ani a povestit în faţa judecătorilor că s-a ajuns aici după ce tânăra judecătoare l-a jignit într-un club. I-ar fi spus că este prea gras şi i-a aruncat cu un peşte proaspăt în faţă. Din acest motiv, ar fi ajuns ţinta glumelor proaste iar aşa-zişii lui prieteni îl porecliseră „balenă”.


Citeste si:

Cel mai mare ambasador al turismului romanesc, DAT IN JUDECATA de o romanca GELOASA!

I-a prins cu MINCIUNA si are DOVEZI! McDonalds DAT IN JUDECATA de o romanca!


Tânărul ar fi cedat nervos. I-a lovit fostei iubite maşina în trafic şi a tăiat-o cu sabia la mână apoi a mers la casa unde locuieşte rivalului lui în dragoste şi i-a dat foc.

Din fericire, incendiul a fost stins la timp de doi paznici. În maşina suspectului au fost găsite sabia, două bidoane cu benzină şi mai multe petarde. Individul a fost arestat. Atât ei cât şi rivalul său sunt fiii unor oameni de afaceri. Tânăra judecătoare nu a depus plângere împotriva lui. Mai mult, mama judecătoarei, a spus că fiica ei nu a pățit nimic, iar tăietura de la mână e din alt incident. Așa înțeleg o judecătoare și o profesoară universitară, și rector pe deasupra, să aplice legea!

După incident, judecătoarea și-a închis conturile de pe toate rețele de socializare în care se afla în ipostaze provocatoare.

 

Ultimele stiri