El este romanul care a inviat din morti, in drum spre CIMITIR! Doctorii il declarasera DECEDAT!

Un oltean a murit în urmă cu 23 de ani după o ciroză hepatică, dar s-a ridicat din coşciug înainte să fie îngropat, scrie Adevarul.

Ilie Dobre a povestit că la vârsta de 37 de ani a ajuns la spitalul Filiaşi în stare gravă, iar medicii i-au dat un verdict sumbru: ciroză hepatică. La scurt timp după aceea, pe data de 20 ianuarie 1992, a murit acasă. Ce s-a întâmplat ulterior ţine oarecum de literatura fantastică umoristică. Olteanul susţine că s-a întâlnit cu Isus Hristos pe lumea cealaltă, care i-a spus că trebuie să se întoarcă la viaţă.


 

Citeste si:

Era printre cei mai iubiti profesori din Romania! Fiul lui l-a gasit MORT in curtea casei!

Boala mortala care se transmite de la caini la oameni!


 

„Am trecut printr-un tunel şi am revenit la viaţă şi am înviat chiar înainte să fiu îngropat. Toată lumea a fost şocată atunci, iar preotul a fost primul care s-a speriat şi a luat-o la fugă. Pot să spun că am avut noroc. Puteam să îmi revin la câteva zile de la înmormântare, iar atunci nu se mai putea face absolut nimic. Îi mulţumesc lui Dumnezu că sunt în viaţă“, a povestit bărbatul ziua în care s-a întors din morţi, acum mai bine de 23 de ani. Ilie Dobre are acum 60 de ani şi este pensionat pe caz de boală. Bărbatul spune că a învăţat să se bucure de fiecare zi ca şi cum ar fi ultima.

„Imediat după ce am revenit din morţi, am orbit. Vederea mi-a revenit la scurt timp după ce, într-o noapte, mi-a apărut din nou în vis Isus Hristos. Pot să spun că nimic în viaţă nu este întâmplător, iar eu am învăţat acest lucru pe pielea mea. Acum mă bucur de tot ce este în jurul meu. În urmă cu 23 de ani m-am născut a doua oară“, istoriseşte Ilie Dobre.