Acasă ACTUALITATE Tanara membra AUR prinsa cu gloante in Parlament a facut circ de...

Tanara membra AUR prinsa cu gloante in Parlament a facut circ de fata cu Politia

Poliția Capitalei anunță că membra AUR care a fost prinsă cu gloanțe reale la Parlament a fost dusă la Poliție. Agenții de la Explozibili fac cercetări în cazul ei, sub supravegherea procurorilor.

În această dimineață, la intrarea C2 in Palatul Parlamentului lucratorii din cadrul SPP au gasit la o consiliera din cadrul AUR, care avea asupra sa 5 capete de glont pe care spune ca le-a luat de la o tragere. La fata locului a fost directionat un echipaj de ordine publica care a preluat persoana și a condus o la sediul sectiei. AUR protestează la Parlament împotriva a două legi.

Poliția Capitalei face precizări:

La data de 10 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 au fost sesizați cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituție publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar avea asupra sa elemente ce par a fi muniție. Persoana a fost condusă la sediul secției în vederea continuării verificărilor.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La ieșirea de la audieri femeia s-a dezlănțuit, acuzând că totul e o înscenare: „De ce mințiți?” A țipat aceasta către presă și poliție.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDovada ca WhatsApp te inregistreaza si cand dormi. Elon Musk: WhatsApp nu poate fi de incredere!
Articolul următorCTP despre Horodniceanu: Dacă scoate pe gură vorbe din ciclul „Nu știi cine sunt eu, prăpăditule?!” la adresa unui polițist, oare cum se poartă cu cetățenii?