Acasă Auto TAXA NOUA pentru masinile care au anunt de vanzare in geam!

TAXA NOUA pentru masinile care au anunt de vanzare in geam!

3560

Slătinenii care îşi lasă autoturismele pe domeniul public al municipiului, cu afişul „de vânzare”, trebuie să achite o taxă zilnică Primăriei, în valoare de 56,25 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Taxarea celor care îşi pun maşinile de vânzare pe domeniul public, în parcări sau pe stradă, este o măsură care vine după modificarea unei hotărâri a Consiliului Local al Municipiului Slatina, referitoare la aprobarea Regulamentului privind ocuparea temporară a domeniului public şi privat în municipiul Slatina şi modalitatea de încasare a taxei pentru vehicul/autovehicule scoase la vânzare.

Cei care îşi lasă maşina cu afişul „de vânzare” pe domeniul public trebuie să achite 4,5 lei pe metrul pătrat pe zi, un loc de parcare fiind de 12,5 metri pătraţi.

Reprezentanţii municipalităţii spun că modificarea reprezintă „o intrare în normalitate”, iar cei care desfăşoară activităţi de comerţ pe domeniul public al Slatinei trebuie să fie taxaţi, conform legislaţiei în vigoare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFOTO – ”Asta e PSD!”. Baronul are asistent, batranul veteran de razboi isi tine singur umbrela rupta!
Articolul următorAtat ii duce capul! Deputatul PSD Bacalbasa, dupa ce a facut gesturi OBSCENE in Parlament: Nu a fost o atitudine imorala!