Acasă Auto VIDEO – Inca un oras din Romania va avea GIRATORIU SUSPENDAT!

VIDEO – Inca un oras din Romania va avea GIRATORIU SUSPENDAT!

324

Un nou sens giratoriu suspendat va fi construit în România, mai exact în Timișoara. Primarul Nicolae Robu a anunțat acest proiect.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Acesta a anunţat că reprezentanţii CFR intenţionează să dubleze linia ferată pe teritoriul oraşului, iar cu această ocazie vor să construiască un sens giratoriu rutier suspendat la zece metri înălţime, peste liniile ferate, informează promotor.ro

“Va fi un sens giratoriu la zece metri înălţime. CFR va face asta. Vom avea trei căi de acces la sensul giratoriu. Se va veni dinspre străzile Divizia 9 Cavalerie, dinspre Baader şi dinspre Demetriade. Vom avea trei rampe cu lungimea de 230 de metri, care vor fi incidente la acea giraţie suspendată la zece metri înălţime.

Vom avea benzi de trafic care merg la sol, pe direcţiile care nu traversează calea ferată”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Primul sens giratoriu suspendat a fost construit acum un an pe raza localităţii Blejoi, în apropiere de Ploiești.

Podul are o garanţie de rezistenţă de 100 de ani şi a costat aproximativ 79 milioane de lei, bani care provin de la Uniunea Europeană.

Vezi video aici:

Giratoriul suspendat are o lungime de aproximativ un kilometru şi o înălţime de aproximativ 7 metri.

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentLovitura grea pentru PSD: Deputatul care a amenintat ca impusca cu mitraliera protestatarii a fost pus sub acuzare de Parchetul General!
Articolul următorRCS&RDS pusa sub URMARIRE PENALA de DNA! Acuzatii grave de dare de mita si coruptie!