Acasă Tehnologie Telefonul mobil- detectiv.Cosmote are o aplicatie care permite utilizatorilor sa vada unde...

Telefonul mobil- detectiv.Cosmote are o aplicatie care permite utilizatorilor sa vada unde se afla interlocutorii

63

FINLAND-US-TELECOM-MOBILE-PATENT-COURT-COMPANY-NOKIA-APPLEOperatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat o aplicatie bazata pe localizare, care permite utilizatorilor sa vada unde se afla persoanele cu care comunica.

Potrivit unui comunicat al operatorului, aplicatia “RadarMe” ofera servicii de chat, creare de grupuri si alte caracteristici care permit utilizatorilor sa interactioneze usor cu prietenii si alti utilizatori ai aplicatiei. Aceasta este disponibila pentru utilizatorii romani in Google Play, cu o oferta speciala pentru toti clientii Cosmote.

Clientii Cosmote care au deja activata extraoptiunea Connect Mobile (preplatita sau la abonament) vor beneficia, in cadrul unei promotii, de trei optiuni ale aplicatiei “RadarMe powered by Cosmote” ca bonus, fara alte costuri.

Utilizatorii Cosmote care descarca, se inregistreaza si utilizeaza “RadarMe powered by Cosmote” vor primi, gratuit, optiunea de a crea un grup, beneficiind de aceasta pentru toata perioada cand vor utiliza aplicatia, astfel incat reuniunea prietenilor sau a familiei si comunicarea cu ei va deveni mai usoara. Aplicatia include 6 optiuni – chat privat, harti, chat de grup, extra grup si un pachet de servicii aditionale.

Pentru clientii Cosmote care au deja activata una dintre extraoptiunile Connect Mobile (la cartela sau la abonament) lansate pe 25 noiembrie sau activeaza o extraoptiune noua beneficiaza de trei optiuni gratuite atata timp cat aceasta este activa: chat privat, vizualizare harta si chat de grup.

Astfel, socializarea devine mai usoara cu aceasta aplicatie freemium noua pe piata oferita de Cosmote. Design-ul aplicatiei include localizarea in timp real a utilizatorilor activi, pe baza unui ecran cu radar si harta. Pentru o localizare mai precisa a utilizatorilor aplicatiei, este necesara activarea GPS-ului. Grupurile pot fi create sau pot fi adaugate, in timp ce legatura cu alti utilizatori poate deveni distractiva. Daca nu este utilizata gratuit impreuna cu Connect Mobile, aplicatia “RadarMe powered by Cosmote” este disponibila pentru utilizatorii Cosmote pentru 0,60 euro/luna (fara TVA). Aplicatia este disponibila pentru utilizatorii care folosesc telefoane cu sistem de operare incepand de la Android 2.2.

Cosmote Romania avea aproximativ 6,4 milioane de clienti la 30 septembrie 2012. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 20,4 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos