Acasă Divertisment Test psihologic: Alege o intrare si afla cine esti cu adevarat, in...

Test psihologic: Alege o intrare si afla cine esti cu adevarat, in functie de cele mai mari frici ale tale!

134

Cele mai mari frici ale noastre dezvaluie multe lucruri interesante despre noi insine si despre ceea ce ne rezerva viitorul.

Intrarea nr. 1

Daca ai ales pestera de gheata ca fiind cea mai neprimitoare, acest lucru se datoreaza, cel mai probabil, faptului ca esti insetat de caldura emotionala. Detesti singuratatea, si numai ideea de izolare este de ajuns sa iti provoace nefericire si frustrare, scrie secretele.com.

A-ti fi teama de aceasta pestera poate fi de fapt un lucru pozitiv. Inseamna ca viata te-a adus deja in locul pe ti-l doreai, si ca te simti impacat cu mersul lucrurilor. Daca esti celibatar(a), poate ca ar fi timpul sa indraznesti sa intri totusi in pestera. Curajul ti-ar putea fi rasplatit, atat timp cat te inconjori de oamenii potriviti. Iesi mai des la o bere cu prietenii, si nu-ti fie teama sa cunosti oameni noi.

Intrarea nr. 2

Daca acest tunel sinistru ti-a dat fiori, e semn ca ar trebui sa te imbarci intr-o calatorie a mintii, a spiritului si a trupului. Apa tulbure este simbolul unei minti incetosate, sovaielnice, in timp ce pestera intunecata reprezinta un viitor incert. Poate ca a sosit timpul sa iesi din zona ta de confort si sa faci lucruri noi, cum ar fi sa practici exercitii de meditatie.


Citeste si:

Cel mai tare test! 9 din 10 oameni NU POT EXPLICA unde a disparut 1 leu!


Intrarea nr. 3

Daca ti-e teama sa intri in aceasta cladire subreda, e semn ca te simti puternic si sigur pe tine. Chiar si asa, probabil ca ai tendinta de a supra-analiza lucrurile, asa ca ti-ar prinde bine ceva mai multa spontaneitate. In plus, poate ca e momentul sa te rupi de o parte din poverile pe care le duci in spate de ani buni.

Intrarea nr. 4

Ti s-a parut o imagine de cosmar? Daca da, atunci inseamna ca ai multa iubire de impartasit. Iei toate deciziile cu inima. Te sperie ideea unor deziluzii pe plan sentimental si a unui camin destramat. Dar stii cum e, culegi ceea ce semeni: nu te teme sa investesti iubire si vei avea parte de aceleasi roade.

intrari

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos