Foarte putini oameni au aceasta linie curbata sub degetul mijlociu si inelar. Aceasta linie mica, putin curbata, la unele persoane poate face parte dintr-un cerc, pe când la alte persoane gasim doua linii mici separate. Este denumita cercul lui Venus, respectiv centura dragostei.

In cazul in care nu o ai, nu fi dezamagit, deoarece persoanele care o au sunt sensibile si sunt predispuse sa aiba probleme in dragoste. In cazul in care linia curbata inchide un cerc inseamna ca persoana in cauza va trece printr-o mare dezamagire in dragoste, potrivit bzi.ro.


Citeste si:

Pas cu pas! Uite cum sa citesti in palma!

CHIROMANTIE: Palmele tale spun ce fel de om esti si ce caracter ai!


Prin urmare, daca aveti un cerc este bine sa invatati din relatiile esuate. Daca liniile formeaza un semicerc inseamna ca persoana, in anumite perioade din timpul vietii, va avea dificultati in dragoste pe care insa le va depasi cu usurinta.

Daca ai mai multe linii care foarmeaza un semicerc, inseamna ca esti o persoana foarte sensibila si/sau cu o personalitate emotionala. Persoanele cu personalitate emotionala pot da dovada de un devotament greu de crezut fiind perspicace, receptive si cu o creativitate deosebita.