6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDivertismentTutorialul ZileiCHIROMANTIE: Palmele tale spun ce fel de om esti si ce caracter...

CHIROMANTIE: Palmele tale spun ce fel de om esti si ce caracter ai!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Singurul oras din Romania unde mergi gratis cu autobuzul daca citesti o carte!

Cu ocazia Zilei internaționale a Cărții, locuitorii din Timișoara...

Premierul Grindeanu ii da o PALMA MORALA lui Dragnea! Ruptura TOTALA in PSD!

Sorin Grindeanu confirmă, fără să vrea, ruptura totală de...

Daca stii sa compari pozitia degetului mic in raport cu degetul inelar si vei descoperi ce fel caracter ai, scrie infocs.ro.

Stiai ca lungimea degetelor iti poate dezvalui personalitatea!? Compara lungimea degetului mic cu degetul inelar si vezi daca ti se potriveste una dintre caracteristici.

Imaginea arata trei tipuri de lungimi a degetelor, marcate cu 1,2,3.
Verifica-ti degetele si descopera mai jos sensul!

 


Iata rezultatele:

1. Daca lungimea degetului mic atinge primul segment al degetului inelar…

 

Detii abilitati de comunicare rezonabile. Fructifica acest talent cat de bine poti, mai ales in timpul conversatiilor purtate intre patru ochi. Nu zabovi prea mult atunci cand vine vorba de exprimarea emotiilor. Ai o intuitie buna in aceasta privinta, asa ca reusesti mai mereu sa intri in rezonanta cu ceilalti. Ai incredere In tine si traieste din plin clipa, tratand fiecare zi ca si cum ar fi Ziua Indragostitilor.

Citeste si:

2. Daca degetul mic depaseste primul segment al degetului inelar…

 

 

Esti o persoana foarte comunicativa si inteligenta! Pentru tine e floare la ureche sa iti exprimi liber sentimentele si emotiile. Esti generos si bun cu cei din jurul tau. Dar ai grija! Multi oameni pot interpreta gresit generozitatea si bunatatea pe care le manifesti, sau pot profita de aceste trasaturi de caracter in detrimentul tau. Nu exagera cu complimentele!
3. Daca varful degetului mic se afla sub primul segment al degetului inelar…

 

 

Chiar daca cineva te atrage, nu o arati in mod deschis. Astepti ca partenera/ partenerul sa faca primul pas, iar cand sentimentele nu sunt reciproce, te descurajezi usor.
E un atu faptul ca nu iti faci cunoscute sentimentele si intentiile in mod prematur. Nu te pripesti, ci mai intai cauti sa comunici cu persoana draga pe Facebook sau prin mesaje SMS.

Ultimele stiri