Acasă Topurile zilei TOP Zece cele mai terifiante momente surprinse in BIBLIE!

TOP Zece cele mai terifiante momente surprinse in BIBLIE!

31

Biblia este plina de povesti, de aventuri, razboi, natiunile fiind construite si distruse, etc. Este o veritabila sursa de povesti fascinante si amintiri istorice. Biblia este plina si de momente ingrozitoare, astfel va prezentam mai jos cateva momente terifiante surprinse in Biblie:

10. Chinuirea prin luarea locului de munca

Capitolul 1

1. Era odata in tinutul Uz un om pe care il chema Iov si acest om era fara prihana si drept; se temea de Dumnezeu si se ferea de ce este rau.

2. Si i s-au nascut sapte feciori si trei fete.

3. El avea sapte mii de oi, trei mii de camile, cinci sute de perechi de boi si cinci sute de asini si multime mare de slugi. Si omul acesta era cel mai de seama dintre toti rasaritenii.

4. Feciorii lui se duceau unul la altul si faceau ospete in casele lor, fiecare la ziua lui, si trimiteau sa cheme pe surorile lor ca sa manance si sa bea cu ei.

5. Si apoi, cand ispraveau zilele petrecerii lor, Iov chema si sfintea pe feciorii sai si se scula dis-de-dimineata si aducea arderi de tot, dupa numarul lor al tuturor, caci Iov zicea: „Se poate ca feciorii mei sa fi pacatuit si sa fi cugetat cu pacat impotriva lui Dumnezeu”. Si asa facea Iov mereu.

6. Dar intr-o zi ingerii lui Dumnezeu s-au infatisat inaintea Domnului si Satan a venit si el printre ei.

7. Atunci Domnul a zis catre Satan: „De unde vii?” Iar Satan a raspuns Domnului si a zis: „Am dat tarcoale pe pamant si m-am plimbat in sus si in jos”.

8. Si Domnul a zis catre Satan: „Te-ai uitat la robul Meu Iov, ca nu este nici unul ca el pe pamant fara prihana si drept si temat


…citeste articolul integral

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos